Dags för lansering av Skåne Diamonds

Efter ett antal svettiga veckor både på Skåneleden, där jag testsprungit och gott ett antal mindre kända diamanter, och framför datorn med möten och byggande av hemsida, så är det äntligen dags att lansera min baby, Skåne Diamonds. Tanken är att det ska vara en trailutmaning för alla och en guide för att hitta nya favoriter efter Skåneleden. Du kanske vet någon av sträckorna men troligtvis inte alla för jag har testat dem på experter och de hade bara besökt en eller kanske två. Framförallt vill jag att du ska uppleva den fantastiska naturen vi har i Skåne och dess snabba skiftningar. Jag hoppas verkligen att du antar utmaningen och finner nya favoriter bland de fem oslipade diamanterna jag valt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *