Frågor

När du har anmält dig till utmaningen får du information om exakt vart slingorna startar, den ungefärliga positionen ser du på den gröna kartan på hemsidan.  Du får även information om var man kan parker och tillgång till nedladdningsbara kartor på slingorna som du sedan kan se på din mobil eller en GPS-klocka.

Slingorna är lätt att hitta, även när de viker av från Skåneledens oranga markeringar. De följer andra stigar eller skogsvägar som antingen är väl utmarkerade eller naturliga val. De ska vara lätt att hitta men om man råkar ta en genväg eller kort senväg så gör det ingenting.

 

 

När du har registrerat att du har gjort alla utmaningar skickas t-shirten till dig. Observera att du måste ha registrerat deltagande senast en månad efter att utmaningen har slutat. 

Det är viktigt för upplevelsen att ha bra kläder anpassade för vädret men det innebär inte att man behöver speciell utrustning. Ta med något att dricka för det finns inte dricksvatten tillgängligt på alla platser. Det är även bra att ta med någon sorts energi som frukt, nötter eller fika.

Nej, en del av slingorna går på skogsstigar så barnvagn är inte lämpligt.

Du väljer hur och om du vill tävla. Är det en tävling mot dig själv och du ska klara av det på en viss nivå eller triggas du av att jämföra tider med andra? Allt är möjligt. Målet är att man ska komma ut och upptäcka nya platser. 

Ungefärliga positioner av de fem platserna ser du på den grön kartan på hemsidans första sida. Den exakta positionerna får du vid anmälan. Det tar ungefär 2,5 timmar med bil att åka rundan mellan alla de fem platserna (ca 20 mil)